De Spaarbrander is gedoofd

In december schreef Dick het blog “De Spaarbrander”. Hij eindigde zijn blog met een foto met de woorden “Luctor et emergo”. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en afgelopen maandag is Dick in het bijzijn van zijn familie vredig ingeslapen.

De Spaarbrander is gedoofd.

Wij zullen hem enorm missen, maar zijn dankbaar voor alle mooie herinneringen.


Kitty, Ilse en Jeroen

Advertentie

8 reacties op ‘De Spaarbrander is gedoofd

 1. Gecondoleerd met het verlies, sterkte voor de familie en naasten. Als blogger volgde ik Dick graag met zijn prachtige foto’s en verhalen. Ook zijn reacties op mijn blog heb ik altijd zeer gewaardeerd.

  Like

 2. Gecondoleerd met het grote verlies. Ik kende Dick niet persoonlijk, maar genoot altijd weer van zijn verhalen en mooie foto’s. Heel veel sterkte voor alle naasten.

  Like

 3. Wat een ontzettend verdrietig bericht. Om allerlei redenen ben ik al ruim een halfjaar niet meer actief geweest op WordPress; ik heb mijn account zelfs opgezegd. Daarom heb ik Dick’s spaarbranderbericht ook gemist en dat spijt me enorm, ik had hem graag nog een hart onder de riem gestoken en gezegd hoe ik genoot van zijn foto’s (en verhalen erbij) met soms een pietsie jaloezie (geen afgunst) zoals dat gaat met natuurfotografen onderling. Want hij deed vaak bijzondere waarnemingen en maakte daar de mooiste foto’s van. In dat opzicht krijgt mijn creativiteit die de afgelopen tijd op een laag pitje stond, weer wat extra zuurstof: tel je zegeningen en zorg dat je de dingen blijft doen waar je echt gelukkig van wordt. Dat besef ik dan weer bij zo’n bericht. Dank je Dick.

  Beste familie, gecondoleerd en veel sterkte.
  (De kaart is prachtig)

  Like

 4. Wat een verdrietig nieuws. Ik volgde graag zijn blog en haalde veel inspiratie uit zijn prachtige foto’s.
  Ik wens de familie veel sterkte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.